@A_Sarkohi
Arash Sarkohi
4 years
کم نبودند و نیستند آلمانی هایی که تحقیر ارتش و کشور آلمان را بر نمی تافتند و از تعضیف آلمان و تنگ تر شدن مرزهای کشور ناراضی بودند اما این نگاه انتقادی به ارتش، کشور و تاریخ خود، ثمره کوشش های فراوان است، از جمله سیاست های نازی زدایی متفقین، جنبش 68 و البته احزاب دست چپ در آلمان.
0
1
261

Replies

@A_Sarkohi
Arash Sarkohi
4 years
امروز هفتاد و پنجمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم در اروپاست. روزی که آلمان نازی یک هفته پس از تسخیر برلین به دست ارتش سرخ بی قید و شرط تسلیم متفقین شد. آلمانی ها این روز را به عنوان "روز رهایی" جشن می گیرند و از شکست ارتش آلمان و تسخیر کشورشان به دست متفقین ابراز خوشحالی می کنند.
14
23
995
@A_Sarkohi
Arash Sarkohi
4 years
این ابراز خوشحالی البته از روز نخست پایان جنگ فراگیر نبود و دهه ها طول کشید تا چنین تفکری در افکار عمومی جا بیافتد. امروزه حتی سیاستمداران دست راستی نیز این روز را روز رهایی می نامند و فقط احزاب راست افراطی و نازی با آن مخالفت می کنند.
1
0
269
@A_Sarkohi
Arash Sarkohi
4 years
@lantern46285050 منظور من نه مقایسه با ایران بود و نه اظهار نظر درباره ج‌ج۲. برایم جالب بود که طبق همه‌پرسی‌ها ۷۷درصد مردم آلمان شکست ارتش و کشور خود را در ج‌ج۲ به عنوان پیروزی و نه شکست می‌بینند و نگاه انتقادی به حس ناسیونالیستی و غرور ملی خود دارند. امری که شاید در کشورهای دیگر کمتر دیده شود.
0
0
1